PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ D10 Funky Banner Competion   18 juni 2003
DRoME zou de DRoME niet zijn, als ze met iets op de proppen zouden komen met iets wat je alvast in de mood kan brengen voor Drome 10.
The Drome 10 Funky Banner Competion
De bedoeling is als volgt: Je neemt een zo groot mogelijk wit doek. Maak van dat doek de koelste funky clanbanner/persoonlijke banner die je maar maken kan met het woord Drome er in verwerkt. Een jury gaat de werken beoordelen en waarderen met prijzen..
(meer info en regels hier..)

Create On!


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>