PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ 250 Mb voor MP3's   29 oktober 1999
Als je vaak muziek van het internet afhaalt op andere plekken dan thuis, heb je altijd wel eens het probleem gehad van: "Damn, ik heb geen diskettes bij me!". Myplay bied hiervoor een uitkomst. Deze site bied je gratis 250 Mb aan om je favoriete MP3 tjes erop te zetten. Dan heb je altijd je eigen MP3's die je dan overal kan ophalen. Helaas kun je de ruimte niet stiekum gebruiken om andere files de uppen, hij checkt het mp3 ook nog op zijn waardigheid...


Voor meer info: zie MyPlay


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>