PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome 12 promotie actie   29 april 2005
Wil je ons helpen onze naamsbekendheid te vergroten in Nederland, en tegelijkertijd fikse korting krijgen op je entree voor Drome 12? Dat kan!

Graag willen we jullie hulp vragen bij het verspreiden van onze posters en flyers. Met jullie hulp kunnen we op veel meer plekken in Nederland ons evenement promoten. Door posters op te hangen op plaatsen waar veel mensen ze zullen zien bereiken we veel meer mensen die tot nu toe nog nooit van LAN-evenementen gehoord hebben. En zeg nou zelf - da's toch best jammer :)

Als je een fotootje maakt van waar de posters opgehangen zijn maak je ook nog eens kans om 75% korting op de entreeprijs te verdienen! Meer informatie: Drome 12 promotie actie pagina.


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>