PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ LAN Chicks   12 februari 2002
Misschien hebben jullie ze zien rondlopen op Drome 9, een groepje ongure figuren die de aanwezige dames stalkten totdat deze dames uit pure angst maar toegaven aan de dwang van het groepje ?Deze mensen vallen in de categorie PZZ. Deze stalkers hebben er zelfs een complete website voor ingericht, met als doel om meer meiden naar LANs te lokk..ehh.. krijgen. Dat vinden wij natuurlijk een lovenswaardig initiatief, dus hierbij het zeer vriendelijke verzoek van ons om hun site even te bezoeken. (anders stoppen we met het organiseren van Drome evenementen ;) )Click On !


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>