PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ PCzone   11 juli 2000
De redactie van het blad PCzone zal een bezoek brengen aan DRoME 8 en daar wat mensen interviewen en foto's nemen.. Daarbij hebben ze een prijs toegezegd voor een gamecompo: Een jaar gratis abonnement op de PCzone! If you didn't start practising your gaming skills yet, you're definately not gonna win this prize!!
Game on!!

Newsupdate! (13/7):
Leuk bericht van PCzone. Niet één, maar minstens 4 jaarabonnementen zijn te winnen! Een voor de FFA compo en de anderen zijn voor de top-fragmasters van de winnende clans. (nu geen frags jatten van je mede clanmembers, want dan haal je misschien de finale niet eens :P )


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>