PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Kerstvakantie   24 december 2001
Is het je al opgevallen dat er wel erg vele sites een nieuwe look hebben, in verband met kerstmis? Drome doet er natuurlijk ook aan mee ;-). Check ook maar eens de sites van Clanbase.com, Gamez.nl, The Register, Google, Tweakers.Net en het bijbehorende forumOok een enkele game doet mee met de bekende easter-egg; in Operation Flashpoint schijnen alle bomen te zijn vervangen door kerstbomen, inclusief kerstlampjes en cadeaus, aldus 3DActionPlanet.comRest ons nog de jaarlijkse kerst/nieuwjaarsgroet:Drome wenst alle gamers natuurlijk een zeer goede kerst toe en een fragvol 2002!Merry Christmas & Happy New Year, Froehliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr, Joyeux Noël et Bonne Année!De Drome CrewZo, en nu gezellig met de familie rond de kerstboom...


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>