PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome 8 - The Promised Lan   16 juli 2000
Zondag, 16 juli, 23:00. Samen met zo'n 700 enthousiaste gamers hebben we een fantastisch weekend achter de rug. Het weekend is van opening tot sluiting zo goed als probleemloos verlopen. Dit vooral dankzij de absoluut perfecte netwerkapparatuur van Intel Benelux, gecombineerd met de glasvezelbekabeling die aan ons beschikbaar is gesteld door Quinfox Automatisering. Tesamen met de onfeilbare stroomvoorziening van onze lokatie, het Expo Center, was de basis voor een succesvolle lanparty absoluut aanwezig.


De gehouden gamecompetities, in Quake3, Quake2, Halflife Counterstrike en Unreal, zijn ook probleemloos verlopen. Een overzicht van de winnaars:

Quake 3 FFADiv-Meffie
Quake 2 ClanInsane Cave People
Unreal CTFCalamity 4
Halflife CounterstrikeDutch Elite United


Dit alles mede dankzij het serverpark, welke bestond uit machines die beschikbaar zijn gesteld door SBG Detachering, K & R Automatisering en een FTP server van PC-ON.Binnenkort zullen we een overzicht op de site zetten van de door media aan ons besteedde aandacht (o.a. uitzending in het nieuws van SBS 6), ook foto's en party-reports (Graag ontvangen we party-reports van bezoekers, email ons) zullen binnenkort online komen.We willen deze zondag afsluiten met het bedanken van iedereen die ons geholpen heeft Drome 8 tot een succes te maken: onze sponsors, onze bezoekers, alle assistentie op de diverse fronten, en natuurlijk onze eigen Drome-Crew. Bedankt en tot de volgende Drome (-lite) !


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>