PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Buffy The Vampire Slayer   16 maart 2000
Goed nieuws voor fans van de Fox serie 'Buffy the Vampire Slayer'. Fox heeft bekend gemaakt een spel gebaseerd op de serie uit te brengen voor Sega DreamCast, Playstation en PC. Het spel wordt in de herfst van 2000 verwacht Het zal een 'third-person' action/adventure game worden waarbij de speler zich in de rol van Buffy Summers begeeft. Voor meer info en screenshots verwijzen we naar het artikelArtikel: Adrenaline Vault


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>