PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ WXP's 3D Engine - Awesome!   22 juni 2000
WXP, een bedrijf uit Seattle actief in het ontwikkelen van realtime 3D produkties voor o.a. Walt Disney, heeft onlangs een "technology demo" uitgebracht van hun nieuwe 3D Engine, genaamd "Expierence". Deze nieuwe engine biedt een niveau van detail wat absoluut ongekend is in vergelijking met de huidige 3D engines op de markt. Dit detail uitgedrukt in getallen: 80.000 polygonen per frame, ongeveer 8 keer zoveel als gangbaar. WXP is begonnen aan de ontwikkeling uit onvrede over de bestaande engines. Hun doel, het maken van een nieuwe soort virtuele ruimte bestaande uit organische omgevingen, landschappen. Check de site: www.wxp3d.com en download de Dagoth Moor Zoological Gardens (41.8 MB) demo. Let op: Geforce kaart is eigenlijk vereist, maar op iets mindere kaarten zou het wel moeten lopen.
[Screenshot][Screenshot][Screenshot]


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>