PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Competities @ D13.5   12 december 2008
Uiteraard zullen er tijdens Drome 13.5 Competities gehouden worden.

De volgende competities zullen in ieder geval worden opgezet door ons:

* Call Of Duty 4 2 Vs. 2
* Unreal Tournament 2004 2 Vs. 2
* Red Alert 3 1 Vs. 1

Er is nog ruimte voor andere competities. Wij zitten te denken aan een Race game, zoals Race Driver: GRID. Maar er zijn ook andere racegames mogelijk. We zijn wel benieuwd naar jullie mening en hebben daarom een poll geopend (aan de rechterkant). Deze games staan erin:Maar heb je zelf suggesties die niet in onze lijst staan dan kan je deze via de open optie zelf toevoegen aan de poll.

Tevens zullen er nog diverse fun competities gehouden worden tijdens de LAN, echter willen we dit als verrassing bewaren.

Uiteraard bieden wij je ook de mogelijkheid om je eigen competitie op te zetten. neem contact met ons op via de helpdesk als je je eigen compo wilt runnen via ons competitiesysteem DICKS!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>