PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Anarchy Online   8 september 2000
Zin in een pittige Online RPG met iets meer 3D dan Ultima? Meet Anarchy Online.. Deze nieuwe RPG zal ongeveer in het laatste kwart van 2000 uitkomen en wordt al betiteld als de grote hit in RPG online gaming in 2001..Het spel draait om een verhaalijn die vier jaar lang zal duren.. De speler wordt in 29.475 gedropt op een vreemde planeet tussen een Intergalactische Corporation 'Omni-Tek en rebellerende groeperingen.. Binnen deze jaren zullen schrijvers nieuwe episodes uitbrengen.. De missies kunnen verschillen van 30 minuten durende opdrachten tot opdrachten die niet aan een tijdslimiet zijn gebonden.. Het unieke in deze online RPG is dat er automatisch missies gecreert worden waardoor je nooit zonder slachtvoer komt te zitten.. De missies zijn ook aangepast aan het beroep en kunnen van je character..De animaties in het spel schijnen ook subliem te zijn.. karakters gaan anders bewegen als ze beschoten zijn bijvoorbeeld.. Daarnaast zijn er ook wat minder agressieve bewegingen zoals dansen, omdat de ontwikkelaars 'trouwerijen', feesten en andere sociale aspecten willen promoten.Dit allemaal is te zien in de game met 4 rassen, elk natuurlijk met hun eigen sterke en zwakke punten.. Daarnaast kan je je persoonlijkheid specialiseren in 90 verschillende 'skills' en kan je kiezen uit niet minder dan 12 beroepen..Bron, full preview, screenshots en demo op Dailyradar.com


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>