PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ GOT Digitale foto contest   29 januari 2003
Er zijn steeds meer mensen in het bezit van een digitale fotocamera. De een gebruikt hem voor de huis-tuin-en-keuken kiekjes, de ander maakt dankbaar gebruik van de korte, lage ontwikkelings- en afdrukkosten en gaat eens flink stoeien met de camera. Voor deze mensen is het misschien interessant om eens mee te doen aan de Digitale Foto Contest, opgezet door een aantal mensen op het Tweakers forum.

Iedere maand begint een nieuwe contest met een bepaald thema. Mensen die zich aanmelden kunnen hun mooiste foto over dat thema indienen en op de 20ste van de maand wordt er door iedereen in de compo gestemd op de mooiste foto. De winnaar verdient lof en eer en mag het onderwerp voor de volgende compo kiezen.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>