PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Evenement regels geupdate !   25 april 2003
Vandaag hebben wij enkele toevoegingen en aanpassingen doorgevoerd in de evenement regels voor Drome 10.

Onder andere staat er een complete stroom handleiding voor wat je wel/niet mag aansluiten, en aanvullende informatie over regels m.b.t. netwerk, het meebrengen van eigen eten/drinken, het verbod op wietgebruik e.d, informatie rondom ons 'Silent Hours' beleid (speakers uit), etc.

Lees het geheel nog eens goed door zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan op Drome :) De regels zijn te vinden in het menu onder 'Alles over Drome 10' -> evenement regels, of klik HIER


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>