PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome 9 pas in 2002   21 september 2001
Voor alle ongeduldigen onder ons een kleine 'geruststelling'; Drome 9 zal dit jaar helaas niet plaatsvinden, ondanks eerdere berichten. We know, dit is niet het nieuws waar jullie op zitten te wachten, maar nu hoeven sommigen van jullie zich in elk geval geen zorgen meer te maken over vrijnemen van werk e.d..

De reden dat we Drome 9 nu toch van 2001 naar 2002 gaan verplaatsen ligt in het feit dat het Expo Center (onze lokatie) ons heeft laten weten dat de datum welke we in optie hadden (ergens eind 2001) niet meer beschikbaar is. Vrees niet, Drome 9 komt zeker weten. In overleg met het Expo Center hebben we een nieuwe optie genomen op het 1e weekend van februari, dus, 1, 2 en 3 februari 2002. (Let wel: ook dit is een optie datum)

Achter de schermen is alles al maanden in volle gang. Vergeet niet dat een dergelijk groot evenement niet in een week opgezet kan worden en natuurlijk willen we allemaal een goed georganiseerde party. Oftewel don't worry en ga met kerst lekker op vakantie om uit te rusten. You'll wish you did when the time comes !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>