PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ WinXP Powertoys   29 oktober 2001

Voor de freaks die na de release van WindowsXP direct naar de winkel zijn gesprint, of op een andere manier XP hebben bemachtigd, heeft Microsoft nu de WinXP Powertoys uitgebracht. Je kunt ze downloaden van deze paginaEen quote van de pagina: PowerToys are additional programs that developers work on after a product has been released to manufacturing. They add fun and functionality to the Windows experience!

Enkele van de handige toys: Super-Fast User Switcher, Alt-Tab Replacement, de o-zo-bekende Tweak UI, Virtual Desktop Manager en Webcam Timershot


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>