PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Inbreuk op emailgegevens   27 juni 2003
Tot onze spijt moeten wij melden dat er vandaag een email is verstuurd uit naam van de organisatie Networkingday, met reclame voor een evenement. Deze email is verstuurd naar alle adressen in ons gebruikersbestand. Deze emailadressen zijn door Drome niet verstrekt aan derden.

Dit leidt ons tot de conclusie dat er sprake is van inbreuk op privacy gevoelige gegevens van onze bezoekers. Wij zijn gestart met een onderzoek naar de omstandigheden rondom deze inbreuk, en zullen aan de hand daarvan verdere stappen ondernemen.

Wij willen benadrukken dat wij dit incident bijzonder serieus nemen, en wij zullen alles doen wat binnen de (juridische) mogelijkheden ligt om de betrokkenen rondom dit incident verantwoordelijk te stellen.

Tevens willen wij ons welgemeende excuus aanbieden voor de overlast die de ongewenste mail mogelijk heeft veroorzaakt.

Update: Het bleek vrij eenvoudig te zijn om via de profielen in het forum het email adressen van onze site-bezoekers te bemachtigen. Met een beetje goed scriptwerk was het een koud kunstje om ALLE email adressen uit de database te halen. Op deze manier zijn de emailadressen dan ook bemachtigd. Andere gegevens van onze bezoekers zijn absoluut veilig gebleven. Het forum is inmiddels aangepast en het is niet meer mogelijk om email adressen op te vragen. Helaas zijn er juridisch weinig stappen te ondernemen omdat de emailgegevens publiekelijk toegankelijk waren.
We willen tevens nogmaals benadrukken dat Drome absoluut niet gecharmeerd is van deze manier van reclame maken!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>