PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ DOS Soundblaster Games   20 juli 2002
De echte die-hard gamers onder ons willen nog wel eens een echte klassieke game uit de kast pakken. Een van de dingen waar je dan al snel tegenaan loopt is dat de oude DOS games geen geluid door je soundcard krijgen. Dit komt doordat deze games je soundblaster compatible kaart niet kunnen detecteren onder de NT, 2000 en XP versies van windows.


Als je toch wilt genieten van games als Space-quest, Larry, doom1, rott, duke-nukem, shadow warrior etc. etc. dan is er nu een geweldig stukje freeware te downloaden. .op deze site vindt je een emulator waarmee je de meeste dos games weer van soundblaster tunes kan voorzien !You no mess with Lo-Wang !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>