PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ PN Lan Party   18 oktober 2003
De PsychoNights clan organiseert wederom een [PN] LAN-party!
De LANn zal worden gehouden op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 november 2003. De LAN biedt plaats aan 100 personen.

De locatie is ook nu weer in de Bazuin te Almere. Deze keer echter staat de gehele Bazuin tot de beschikking. Naast het uitwisselen van shareware/demo programma’s, muziek, video’s bestaat er ook de mogelijkheid om al dan niet in competitieverband tegen elkaar te gamen, een film te bekijken in de aparte bioscoop of een bezoek te brengen aan de bar. Uiteraard zijn er douche- en slaapplaatsen beschikbaar.

Als je dit iets lijkt, kun je je inschrijven op de PsychoNights LAN Party website !

Game On !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>