PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ LiTE FTP   9 november 1999
Het ligt in de bedoeling om Windowsshares op de komende LiTE te verbieden. Shares zijn langzaam, kosten veel bandbreedte en bieden geen resume download bij een evt. crash of stroomuitval. In plaats daarvan zien wij graag dat mensen die wat willen sharen een FTP servertje opzetten. Je kan dan een DNS naam krijgen (bv. ftp.arfman.drome.lan) waarmee iedereen je computer kan benaderen via een ftp-client. Dit kun je rustig op de achtergrond laten draaien en je hebt er veel minder last van onder het spelen als van shares, en het is ook nog eens makkelijk om uit en aan te zetten. Om toch iedereen ruim de tijd te geven om de benodigde software te installeren en proberen voor DRoME LiTE, volgen hier alvast wat links.

WS_FTP is een goede FTP client.

Serv-U is een goede FTP server.

Mochten er vragen zijn over het hoe en waarom, of over hoe de programma's werken, laat dan een bericht achter op het Phorum, of mail naar s.revenboer@drome.demon.nl.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>