PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Echelon games   2 oktober 1999


Op de site van Echelon games kunt je online je strategie beproeven..

Ze voorzien de WebFreak met online strategy gaming.. Je logt in op een site en gaat daar spelen.. Speel daar Utopia of Earth 2025..


Een Medieval Fantasiewereld met andere dan aardse dagen en maanden sleept je mee in het samenspel binnen jou Kingdom, die je samen met je mede-provincieen sterk moet maken tegen andere Kingdoms.. Val aan, bespioneer, steel en verdedig.. Bouw, sloop, ontwikkel en gebruik magie om je doel te bereiken: De machtigste provincy in Utopia..Als je meer het Strategie Sci-Fi type bent is Earth 2025 meer iets voor jou.. Door middel van een Turn-based engine zorg je voor de verdediging van je land.. Onderzoek doen bouwen en aanvallen zal jou het machtigste land op Earth 2025 kunnen maken..


Site Echelon games: http://games.eesite.com/


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>