PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Celeron CPU? Of Joshua..   13 februari 2000
Via Technologies introduceert op 22 februari een nieuwe processor. De chip gaat concurreren met Intels goedkoopste chip - de Celeron-serie.


De processor, codenaam Joshua, wordt het eerste alternatief voor gebruik in de Socket 370 moederborden die zijn ontworpen voor de Celeron chips. Het ontwerp van Joshua heeft Via gerfd toen het vorig jaar processorfabrikant Cyrix overnam van National Semiconductor..


Volledig artikel: hier

Via Joshua TechSpecs: hier
Bron: Webwereld


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>