PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ FTP 4 DRoME 8 stuff   30 juli 2000
We merken nogal dat we her en der in dagbladen hebben gestaan waar wij zelf niets van te weten komen. Als je iets dergelijks tegen komt zouden we het zeer op prijs stellen dat je dat bijvoorbeeld ff inscant en upload naar onze FTP.

Over FTP gesproken. Graag ontvangen we alle foto- en filmmateriaal die de bezoekers op DRoME 8 hebben gemaakt. Deze kan je ook anonymous uppen naar onze ftp: ftp.drome.nl (Duuuhhh. ;]).. Geschreven party-reports zijn ook altijd zeer welkom! Alle materialen worden bekeken en in de Archief-sectie van de site opgenomen..


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>