PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ eluminX keyboard   6 augustus 2003
Het keyboard van de LANparty freak. Kan je soms door het donker niet meer je toetsen van elkaar onderscheiden en is blinf tupwn ;) niet je beste vak, dan moet je dit keyboard hebben. De toetsen van de eluminX zijn prettig verlicht en voelen aan als een laptop-keyboard. Omdat de toetsen groter zijn dan bij een laptop keyboard schijnt het toch lekker te typen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren behuizing en verlichtking. Lees de review en beslis of het iets is voor jou.

Type On!


Show original news items (most recent first)
<<<< Newer newsitemsOlder newsitems >>>>