PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Route D8.5   24 juni 2001
Om het je helemaal gemakkelijk te maken, kan je dmv dit form een route genereren van je eigen adres naar DRoME 8.5. Als je je gegevens hebt ingevuld, krijg je een mooie routebeschrijving die je onderaan de pagina naar eigen wens kunt aanpassen. Bijvoorbeeld de taal in het Nederlands. Of, OOK heel handig, de afstanden weergegeven in Mijlen. ;)


Persoonlijke route naar DRoME 8.5:


Je adres:
- Straat (bv. Langamingweg)
- Stad, postcode (bv. Dromecity, 1337 JO)


DRoME 8.5 Lite:

Nijverheidsstraat
Wierden 7641 NLDShow original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>