PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome stuff   15 november 2000
Dankzij een of ander l33t CPU coolertje wat besloot om het bijltje erbij neer te leggen was de Drome site even down.. Natuurlijk hebben we dit zo snel mogelijk gefixt.. Onze excuses voor het opwekken van je Drome ontwenningsverschijnselen..

Een beetje insight op de toekomst plannen van Drome.. Als je de komende tijd de site in de gaten houd zul je wat leuke berichten te lezen krijgen over Drome.. Laten we het er maar op houden dat je Drome-heimwee in de toekomst beter verzorgd gaat worden..


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>