PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Compatible sponsort FIFA 2006 competitie   29 juni 2006
Ook dit jaar wordt Drome ondersteund door Compatible! Compatible, gevestigd te Hilversum, is een specialist op het gebied van KVM, videoswitches en video matrix systemen oplossingen.

Naast apparatuur die we tijdens het evenement inzetten om de afdeling Multimedia te ondersteunen, heeft Compatible ook prijzen beschikbaar gesteld voor de FIFA 2006 competitie:

  • 1e prijs: StarTech.com Game Console,
  • 2e prijs: StarTech.com 2 poort desktop kvm switch
  • 3e prijs: Startech.com 2 poort mini kvm switch.


  • Show original news items (most recent first)
    Older newsitems >>>>