PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ LOTR Preview   20 februari 2002

Vandaag lazen we dat Electronic Arts een aantal screens heeft vrijgegeven van de game Lord Of The Rings. Aangezien de film velen van ons goed bevallen is (we kunnen niet wachten op de volgende in de serie) verwachten we dan ook veel van de game. De vrijgegeven screenshots zien er echter al zeer goed uit en brengen je meteen terug in de film. Nog niet helemaal duidelijk werd het ons op welk platform de game beschikbaar komt, aangezien EA voor verschillende platforms ontwikkelt. Natuurlijk hopen we op een release op de PC. Helaas zullen we ook op de game nog even moeten wachten, hij komt naar verwachting uit nabij de release van het tweede deel van de film.Bron: AVault.comShow original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>