PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Regroup 13 - 6, 7 & 8 Mei 2005   12 oktober 2004
Regroup organiseert in Mei volgend jaar alweer hun 13e lan evenement:

We zijn zeer blij te melden dat de voorbereidingen voor Regroup 13 in volle gang zijn en dat we inmiddels met een datum en enige aanvullende informatie kunnen komen!

Regroup 13 zal gehouden worden op 6, 7 & 8 Mei 2005.

De lokatie is wederom Evenementenhal Hardenberg , maar nu verhuizen we naar de grootste en nieuwste hal waardoor er dit keer plaats zal zijn voor meer dan 1000 deelnemers!

Uiteraard gaan we er weer een top evenement van maken en kun je van ons alles verwachten wat je gewend bent, plus een hoop extra's!! Regroup 13 wordt dus wederom Bigger And Better!

Meer informatie over het evenement zelf en de datum waarop de reserveringen open gaan zullen we binnenkort bekend maken, dus houd de website goed in de gaten!

We hopen in ieder geval dat jullie er wederom net zoveel zin in hebben als wij!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>