PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ BSOD?   15 november 2001
Op SlashDot kwamen we een artikel tegen over de XBox van Microsoft. De zogenaamde Blue Screens Of Death (BSOD) kom je op de XBox niet meer tegen..... op de XBox zijn ze namelijk groen! En ziet het er allemaal wat gelikter uit. Nu vroegen we ons af of de PS2, GameCube en alle andere consoles ook iets dergelijks hebben. Niet dus. Slechte reclame voor Microsoft? Ach, bij Microsoft krijg je tenminste nog een gebruikersvriendelijke foutmelding. Andere consoles 'freezen' gewoon en dan is een harde reset ook noodzakelijk. We wachten af...Een voorbeeld van het XBox GSOD vindt je op [H]ard|OCPBron: SlashDot.org


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>