PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Ook dit jaar sponsort PCSoS Drome   6 februari 2012
Deze week is bekend geworden dat ook dit jaar PCSoS Drome gaat sponsoren. Zoals de naam al zegt is PCSoS een dienstverlener die vanaf afstand computerproblemen oplost.

De specialisten van PCSoS ondersteunen op afstand. Letterlijk online dus. Zij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende computerproblemen. Op het moment dat u een probleem aan de hulplijn voorlegt, loggen zij vanuit PCSoS in op uw computer. En blik in het systeem is vaak al voldoende om het probleem te diagnosticeren. En belangrijker! voor een oplossing te zorgen.

Kijk voor meer informatie op de website van PCSoS

PCSoS gaat de "Win met het begin" competitie volledig sponsoren, en daarbij horen natuurlijk ook geweldige prijzen.

Deze geweldige prijzen zullen later deze week bekend gemaakt worden. Het mooie van de PCSoS - Win met het begin competitie is dat iedereen er aan kan deelnemen. Je hoeft voor deze competitie namelijk geen l33t gaming skills te hebben :-)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>