PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Bluetooth, communicatiemiddel van de toekomst?   7 januari 2000
Misschien heb je er ooit al van gehoord, maar als dat niet het geval is, dan willen we je deze informatie niet weerhouden. Bluetooth is een nieuwe technologie voor draadloos netwerken, ontwikkeld door de groten op de ICT markt: Ericsson, Nokia, Toshiba, Intel en IBM vormden de 'joint venture' Symbian. Dit maakt deze de facto (=fabrikants)standaard nu al een wereldwijde standaard. Deze bedrijven hebben samen gewerkt aan de ontwikkeling van de standaard, en met succes. Op een geheime meeting zijn de bedrijven met hun bluetooth-enabled apparaten bij elkaar gekomen en ze bleken allemaal goed met elkaar te communiceren. Wil je meer weten over deze nieuwe technologie, dan raden we de volgende links aan:Bluetooth.com

Bluetooth.com Newsletter

Bluetooth volgens Ericsson

Symbian en Bluetooth volgens Nokia
Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>