PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Aftellen naar 8 uur ....   1 april 2003
Nog ongeveer een kwartier te gaan en het is zover, om precies 20:00 uur zullen de reserveringen voor Drome 10 - Digital Funk van start gaan. Nog even wat last-minute tips:

- Allereerst staan wij niet verbaasd te kijken als één en ander wat langzaam verloopt zo rond 20:00 uur :)
- Reserveer zoveel mogelijk in groepen, dan is de betaling eenvoudiger, en kun je ook zelf regelen dat je naast elkaar komt te zitten.
- Je dient te betalen MET VERMELDING VAN JE BOEKINGSNUMMER, en binnen zeven dagen.
- Een plaats uitzoeken in de zaal kan pas nadat de betaling bij ons binnen is.
- Je kunt altijd op een later tijdstip je reservering aanpassen (mensen verwijderen / toevoegen)
- Loop je tegen problemen aan waar je niet uitkomt, dan staan wij in ieder geval vanavond paraat om te helpen. Dit kan via onze helpdesk (te vinden in het menu), of via IRC (#drome op quakenet.eu.org), maar ook via de webchat (aan de rechterkant van deze nieuwspage)
- Have fun :)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>