PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Nostalgie...   26 januari 2003
Heb je nog steeds een oude Pentium 1 in de kast staan ? Krijg je steeds vervelende nichtjes en neefjes op bezoek die JIJ moet entertainen van je ouders?

Lap die ouwe pentium dan op en download de games die je zelf vroeger nog speelde. Heel veel games van vroeger zijn tegenwoordig public domain geworden, dat wil zeggen dat je ze gratis kunt downloaden en vroegere tijden kunt herleven !
Check deze tijden HIER :)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>