PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ BB is watching you!   31 mei 2002

Gister las ik het nieuws op webwereld, vandaag mijn reactie. Het europarlement verblijdde ons met een opt-in spambeleid, maar komt dus nagenoeg gelijktijdig met een zeer belabberde beslissing over privacy.

Het europarlement heeft namelijk besloten dat het regeringen toegestaan wordt verkeerssporen van burgers te verzamelen. Verkeersgegevens zijn bijvoorbeeld de telefoonnummers die iemand belt, de plaatsgegevens van een gsm-toestel of de adressen van internetpagina's die iemand bezoekt. Dit betekent dus dat de regering, indien nodig, al jou bewegingen in zowel de virtuele als de echte wereld zichtbaar kan maken. Eerder was het zo dat dit soort verkeersgegevens alleen mochten worden verzameld van personen die zeer aannemelijk een misdrijf hebben gepleegd. Straks kunnen (zullen?) we dus allemaal gemonitort worden. En dan hebben we het nog niet eens over de informatie over welke (il-)legale shit we allemaal van het internet halen, onze PIN/chip-transactie's. Vindt je dat de overheid het recht heeft dit allemaal te weten? Ik niet!Het is aan de lidstaten (de nederlandse regering dus) om te bepalen welke gegevens worden opgeslagen. De plannen van Interpol, Europol en de G8: het opslaan van veel verkeersgegevens.Big Brother is watching you!/Mart!Updates:

  • Gelukkig zijn er ook Europarlementariers die het met mij eens zijn

  • Meer informatie vindt je ook op Netkwesties.nl

  • Show original news items (most recent first)
    Older newsitems >>>>