PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Koele fillumpies?   15 oktober 2001
Soms ontstaan er op een LAN ineens hordes van mensen die achter 1 PC gaan staan kijken.. Niet omdat die gast nou zulke vette jumps maakt of en-masse gecontroleerd wordt op cheats, maar iets anders.. Je kent wel die coole (3D)(animatie)-filmpjes.. Die waar je ontzettend van kunt lachen en jou, net als 200 andere gamers, doet vragen "hejj .. waar heb je die vandaan?, Mag ik ze ook hebben".. Je vraagt je altijd af waar zo'n gast ze nou vandaan haalt.. Nou, dat doet ie onder andere op Pocketmovies.Net
Dit is een goede site voor al je 3D Animations, Commercials, Fun Stuff, Short Films en Trailers. Hiermee hebben we je wel een tijdje zoet. Ohja .. stiekem zijn deze filmpjes eigenlijk bedoeld voor je pocket PC (sst!), vandaar die domein naam ;) ..

Mocht je trouwens een ongelooflijk goed filmpje scoren, dan wilen wij die op DRoME 9 best voor je op het BigScreen draaien..


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>