PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Windows Na Windows   28 april 2000
Windows 2000 is nog maar net op de markt, maar de volgende versie van Windows is al op het web te vinden,onder de codenaam Whistler. Het duurt nog zeker een jaar voordat Windows 2001 in de schappen zal liggen maar enthousiastelingen bij Microsoft hebben een vroege versie van het nieuwe besturingssysteem nu al het web opgestuurd. Sites als Active Win en Beta News hebben gerapporteerd dat het programma op diverse servers van universiteiten voorhanden was. Versie 2211.1 van Windows 2001 werd afgelopen dinsdag voor het eerst op het web gesignaleerd waarna het zich als een lopend vuurtje voortplantte.


Windows 2001 is een upgrade voor Windows 2000 en zal gebaseerd zijn op de Windows NT kernel. De Windows 9X kernel update met de codenaam Millennium zal in het vierde kwartaal van dit jaar verscheept worden. Versie 2211.1, die op het internet rondzwerft, is zeker niet de laatste versie van het besturingssysteem, men is ook al in de weer met versie 2215.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>