PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Helpende Handen   22 juni 2006
Zoals ieder jaar kunnen we ook voor Drome 13 mensen gebruiken die ons tijdens het opbouwen en afbouwen van het evenement helpen.

Je moet bijvoorbeeld denken aan werk als het plaatsen van tafels en stoelen, helpen met het aankleden van de zaak (podia, vloerbedekking, standwanden, etc) en het helpen bij het aanleggen van de stroomvoorziening, etc. Bij het afbouwen, je kunt het waarschijnlijk al raden, moet alles weer opgeruimd worden.

De opbouwperiode zal zijn van 1 juli t/m 7 juli en het afbouwen van 10 juli tot ongeveer 12 juli.

Vanzelfsprekend zullen we je niet voor niks laten komen, naast onze dankbaarheid krijg je ook een kleine vergoeding. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd tijdens de op- en afbouw tijd. De werktijden zijn van 9 tot 13 en van 13 tot 17 uur.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>