PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ IBM processor op 4.5 GHz!   9 februari 2000
IBM is er volgens dit artikel in geslaagd om 4.5 GigaHertz processoren te fabriceren en zal deze nog deze week laten zien aan developers. IBM behaalt hiermee een ruime marge tov Intel, die er maar niet in lijkt te slagen om stabiele processoren boven de 800 MHz te fabriceren. Het hardnekkige gerucht is dat AMD wel een 1 GigaHerz processor kan leveren, maar daar nog mee wacht totdat Intel er in slaagt om een >900 MHz processor te leveren.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>