PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ DOOM remake!   2 juni 2000
Woohooo! id software met een zeer strakke actie! Ze gaan Doom (jeweetwel.. die na wolfenst.. die ja!) remaken! Niet iedereen bij id was eens met het idee, maar een ultimatum werd binnen id software gesteld aan de personen die het bedrijf voor het grootste deel in handen hebben: Het volgende project waar we aan werken wordt DOOM, of ontsla ons. John Carmack zit in het DOOM team en schreef het volgende over de remake:

"We are working on a
new DOOM game, focusing on the single player game experience, and using brand
new technology in almost every aspect of it. That is all we are prepared to
say about the game for quite some time, so don't push for interviews. We
will talk about it when things are actually built, to avoid giving
misleading comments.
"

Met andere woorden. We remaken DOOM, gericht op het singleplayer gebeuren. We gaan er een nieuw, cool iets van maken. Meer vertellen we niet, je ziet het wel als de game komt.... Mmmmeeeeemmmooriieeeesss.. :P


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>