PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Winnende DM-maps voor UT   9 februari 2000
Een tijdje geleden schreven Epic Games en GT Interactive een modwedstrijd voor Unreal Tournament uit, waarbij in totaal zoín 300.000 gulden aan prijzengeld viel te verdienen. De winnaars in de categorie Deathmatch-maps zijn inmiddels bekend.

Op de derde plaats eindigde Organic, een bizarre tempel waarin 8 tot 20 gamers zich kunnen uitleven. Tweede werd Unreality ][, een deathmatch-map voor 4 tot 16 spelers. De grote winnaar werd echter DM-Faith, dat zich afspeelt in een omgeving die doet denken aan de speelfilm Indiana Jones and the Last Crusade. Nog niet beslist zijn onder meer de Domination, Assault en Capture the Flag-wedstrijden. De winnaars in die categorieŽn worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Er is overigens een speciale Unreal Mod Contest site, waar je tercht kunt voor meer informatie.Bron: Gamez.nlPlaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>