PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage
Δ Registratie Nieuwe Gebruiker

Via dit formulier is het mogelijk te registreren als gebruiker van deze site. Na registratie kan je altijd inloggen en gebruik maken van de diensten die aangeboden worden, zoals het plaatsen van een reservering voor een Drome evenement.

De registratie is kostenloos, en blijft altijd bestaan, ook buiten de lan-party reserveringen om, en is altijd toegankelijk middels inlognaam en wachtwoord om eigen gegevens te wijzigen etc.

GEBRUIKERSNAAM
Spelernaam (Nickname/alias)


Speel je in een clan? Voer je
Nickname/alias hier dan in -ZONDER-
clantag ervoor/achter.
Geef hier je spelersnaam (alias/nickname/handle) in. Dit wordt tevens je login naam. Indien je geen dergelijke spelersnaam hebt, bedenk er een ter plekke. Deze naam is zichtbaar via deze site, ook kun je onder deze naam een reservering plaatsen voor een Drome evenement, deelnemen aan competities, etc.

Een eenmaal gekozen nickname zou je niet meer moeten veranderen.


PERSOONLIJKE GEGEVENS:


De persoonlijke gegevens kunnen alleen worden ingezien door de organisatie, en zullen nooit worden verstrekt aan derden.
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
(bijv. de, van der)


Achternaam
Email adres

Op dit email adres ontvang je je inlognaam en wachtwoord, welke je nodig hebt om in te loggen en een reservering te plaatsen voor een Drome evenement. Geef een geldig en werkend emailadres.
Herhaal email adres

Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
   
ADRES GEGEVENS:


De adresgegevens kunnen alleen worden ingezien door de organisatie, en zullen nooit worden verstrekt aan derden.

Op dit adres worden toegangskaarten toegestuurd als je gaat reserveren voor een Drome evenement. Geef dus een geldig adres.
Straatnaam

Huisnr en achtervoegsel (bijv. -a)
 
Evt. extra adresregel
Postcode
Plaatsnaam
Land
Telefoonnummer


BEVESTIG JE GEGEVENS