PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Drome 9 pas in 2002   21 september 2001
Voor alle ongeduldigen onder ons een kleine 'geruststelling'; Drome 9 zal dit jaar helaas niet plaatsvinden, ondanks eerdere berichten. We know, dit is niet het nieuws waar jullie op zitten te wachten, maar nu hoeven sommigen van jullie zich in elk geval geen zorgen meer te maken over vrijnemen van werk e.d..

De reden dat we Drome 9 nu toch van 2001 naar 2002 gaan verplaatsen ligt in het feit dat het Expo Center (onze lokatie) ons heeft laten weten dat de datum welke we in optie hadden (ergens eind 2001) niet meer beschikbaar is. Vrees niet, Drome 9 komt zeker weten. In overleg met het Expo Center hebben we een nieuwe optie genomen op het 1e weekend van februari, dus, 1, 2 en 3 februari 2002. (Let wel: ook dit is een optie datum)

Achter de schermen is alles al maanden in volle gang. Vergeet niet dat een dergelijk groot evenement niet in een week opgezet kan worden en natuurlijk willen we allemaal een goed georganiseerde party. Oftewel don't worry en ga met kerst lekker op vakantie om uit te rusten. You'll wish you did when the time comes !



Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.



Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>