PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Day of Defeat 1.0b   30 januari 2001
Een niet nieuwe Half-Life mod, maar wel een die zeker de aandacht verdient is Day of Defeat. De omschrijving op de site van de mod zelf zegt genoeg over de mod:


"Day of Defeat is a realistic WWII Based Team play modification for Half-Life. The Player selection is set up similar to TFC's class system. Day of defeat will feature single player(eventually), and multi-player support"


Zelf hebben we het natuurlijk ook geprobeerd en het valt zeer goed in de smaak.. Mede door de omgevingsgeluiden en de stemmen die gebruikt worden om te communiceren waan je je bijna echt in de tijd van WO2.. De wapens zijn dan ook realistisch weergegeven en je hebt dus de nodige tijd nodig om te herladen. Het wapen wat je bij je draagt is afhankelijk van de classe die je kiest: vooralsnog zijn dat Sniper, Light Infantry, Assault Infantry en Heavy Infantry..
Bunnyhopping is afgelopen, want na een aantal malen springen ben je buiten adem en moet je even rustig aan doen. Even van een dak afspringen is ook af te raden en als je bloedt kan je beter even dekking nemen en jezelf voorzien van een verbandje.
We kunnen wel meer vertellen maar we zeggen je gewoon nog een ding: Zeker de moeite waard om te proberen!
Een screenshot voor een impressie
De official DoD site



Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.



Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>