PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Nostalgia !   7 oktober 2001
Velen van jullie zijn ooit, in een ver verleden, niet begonnen met een PC maar met een Commodore C64 en later de Commodore Amiga. Soms zou je willen dat je al die Amiga klassiekers nog een keer zou kunnen spelen op je PC. Dat kan ! Sinds enkele jaren bestaan er enkele Amiga emulatoren die vrijwel elke game/demo kunnen draaien. Het is zelfs mogelijk om een compleet Workbench (het Amiga OS) te installeren onder de emulator ! Onze vaste Dromebezoeker Godflesh maakte ons attent op zijn website, de grootste in de scene, met gigabytes aan abandonwarez voor de Amiga. Klassiekers als Lotus Esprit en Lemmings kun je nu weer spelen op je PC ! Klik hier om naar Amiga Emulation Nation te gaan.



Ben je gek van gamemuziek voor de Amiga en C64? Check dan ook eens de site Kohina.com. Hier kun je via je mp3-player 24/7 luisteren naar een stream van oude gameclassics en muziek uit de demoscene.



Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.



Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>