PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ LiTE FTP   9 november 1999
Het ligt in de bedoeling om Windowsshares op de komende LiTE te verbieden. Shares zijn langzaam, kosten veel bandbreedte en bieden geen resume download bij een evt. crash of stroomuitval. In plaats daarvan zien wij graag dat mensen die wat willen sharen een FTP servertje opzetten. Je kan dan een DNS naam krijgen (bv. ftp.arfman.drome.lan) waarmee iedereen je computer kan benaderen via een ftp-client. Dit kun je rustig op de achtergrond laten draaien en je hebt er veel minder last van onder het spelen als van shares, en het is ook nog eens makkelijk om uit en aan te zetten. Om toch iedereen ruim de tijd te geven om de benodigde software te installeren en proberen voor DRoME LiTE, volgen hier alvast wat links.

WS_FTP is een goede FTP client.

Serv-U is een goede FTP server.

Mochten er vragen zijn over het hoe en waarom, of over hoe de programma's werken, laat dan een bericht achter op het Phorum, of mail naar [email protected].



Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.



Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>