PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Status update   6 oktober 2002
De Drome organisatie word overspoeld met vragen over ons volgende evenement, en de roep daarop word steeds luider. We vonden het daarom tijd om jullie een status update te geven omtrent een volgend Drome evenement.



Drome Lite

Het zal helaas niet meer lukken om jullie dit jaar nog een Drome Lite evenement te geven. De reden hiervoor is dat we naarstig op zoek zijn naar een geschikte locatie om +/- 300 a 500 mensen te huisvesten, echter hebben we geen locatie kunnen vinden die aan onze wensen voldoet. Er zijn wel besprekingen met diverse partijen maar zelfs al worden er deze week nog definitieve afspraken gemaakt, dan is dat al te laat om dit jaar nog een evenement van een dergelijke grootte op poten te zetten (slechts 3 maanden tot 2003, inschrijvingen, floorplan, compo's, dat gaat echt niet lukken).



Drome 10

Met betrekking tot Drome 10 kunnen we het volgende meedelen:
De streefdatum voor Drome 10 is aanvang zomer 2003. Ook hier zijn de besprekingen voor de zaal en alle andere faciliteiten nog in volle gang, vandaar dat we alleen een streefdatum geven en geen definitieve datum. Zoals jullie weten willen wij alleen kwaliteit leveren en gaan daarbij niet over 1 nacht ijs, vandaar dat de voorbereidingen zo lang duren.



Siteupdates

Daarnaast bereiken ons regelmatig emailtjes met de vraag waarom de site slechts zo sporadisch wordt geupdate. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste kosten alle voorbereidingen voor Drome Lite en Drome 10 behoorlijk veel tijd, helaas gaat dit ten koste van dit soort zaken. Ten tweede zijn we al vrij lang bezig om een compleet nieuwe site op te bouwen, die veel meer functionaliteiten en opties bevat, en die tevens een heel stuk sneller zal zijn dan de huidige site :) Helaas kost de nieuwe site veel meer tijd dan we gedacht hadden, vandaar dat de site nog niet online is.



Bottom line: we zijn op alle fronten druk bezig om een volgend evenement te organiseren, maar zolang er nog niets zeker is kunnen en willen we geen informatie geven, om begrijpelijke redenen. We hopen op jullie begrip hiervoor, en zullen proberen de informatieflow wat meer up-to-date te houden :)



De Drome organisatie.



Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.



Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>