PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Windows Na Windows   28 april 2000
Windows 2000 is nog maar net op de markt, maar de volgende versie van Windows is al op het web te vinden,onder de codenaam Whistler. Het duurt nog zeker een jaar voordat Windows 2001 in de schappen zal liggen maar enthousiastelingen bij Microsoft hebben een vroege versie van het nieuwe besturingssysteem nu al het web opgestuurd. Sites als Active Win en Beta News hebben gerapporteerd dat het programma op diverse servers van universiteiten voorhanden was. Versie 2211.1 van Windows 2001 werd afgelopen dinsdag voor het eerst op het web gesignaleerd waarna het zich als een lopend vuurtje voortplantte.


Windows 2001 is een upgrade voor Windows 2000 en zal gebaseerd zijn op de Windows NT kernel. De Windows 9X kernel update met de codenaam Millennium zal in het vierde kwartaal van dit jaar verscheept worden. Versie 2211.1, die op het internet rondzwerft, is zeker niet de laatste versie van het besturingssysteem, men is ook al in de weer met versie 2215.Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>