PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
   
PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage
Δ Compos Drome 9

terug naar overzichtevenement detailsverslagenfoto archiefcompetitie uitslagen

Hier vindt je de resultaten van de competities zoals die gehouden zijn op Drome 9.

Half-Life Counter-Strike


1. re-Generation

2. Innominis

3. uSp


re-Generation besloot na het winnen van de finale een van de prijzen (een online gameserver) aan Innominis te geven, omdat reGeneration al over enkele servers beschikte. Voor dit gebaar van sportiviteit willen wij re-Generation nogmaals bedanken !

Quake 3 TDM


1. -==- (Deegrollers)

2. x4

3. C58 (Cyberfight)


Zoals verwacht won clan Deegrollers (met de meest 0wnerende clantag aller tijden ;)) de Quake 3 TDM competitie. x-plicit 4 werden 2e, nog voor een ietwat uitgedund Cyberfight.

Quake 3 1 on 1


1. if22

2. shaFt

3. diz


Ook hier weinig verassingen. Nederlands beste duel speler if22 won redelijk simpel van een andere goede dueler, shaFt van Deegrollers. De vrij onbekende diz werd verdienstelijk derde.

Unreal Tournament TDM


1. Xtreme

2. sMb

3. PSY


Dat een van de top UT TDM clans van Europa de competitie op Drome 9 zou winnen stond eigenlijk vantevoren al vast, het was alleen de vraag welke Europese topclan het zou worden. Nederland is goed vertegenwoordigd in de UT scene, de finale was dan ook een waar genot om te aanschouwen.

Quake 2 FFA


1. Vo0 (Clan 3)

2. FOE|Snow

3. Nighteye


Voor de diehards werd een Free For All Quake 2 competitie opgezet. Uiteindelijk hadden we ruim 50 deelnemers, die we allemaal in levels stopten totdat er nog maar eentje overeind stond. Al deze overlevenden werden tenslotte in good old dm1 gezet totdat Vo0s chaingun roodgloeiend stond :)

Alle prijswinnaars nogmaals van harte gefeliciteerd namens de hele Drome crew !