PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
   
PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage
Δ Drome 7 Game compos

terug naar overzichtevenement detailsverslagenfoto archiefcompetitie uitslagen

Op Drome 7 werden twee comptities gehouden. Hiervoor waren een aantal prijzen ter beschikking gesteld door de Diamond importeur Hastec en Logitech Nederland:

Quake 2 1e prijs: Diamond V770 TNT2 Ultra (Hastec) + Logitech Gamemouse
Quake 2 2e prijs: Logitech Gamemouse
Quake 2 3e prijs: Logitech Mouseman Wheel plus
Need for Speed 3 1e prijs: Logitech Wingman Formula 1 force feedback stuur
Need for Speed 3 2e prijs: Labtec Subwoofer speaker system (Hastec)
Need for Speed 3 3e prijs: Logitech Wingman Lite joystick

DROME 7 QUAKE2 COMPO - FFA DEATHMATCH


Op de vorige DRoME werd ook een compo gehouden in Quake 2.. Echter, nu was het het echte werk.. Geen huis-tuin-en-keuken-quake meer.. Het was aan de meesters van Nederland om uit te vechten wie er op DRoME 7 de beste was.. Niet-quakers maakten weinig kans..

Eerste ronde..


De eerste bestond uit zes poules. Er werd twintig minuten gefragged. De map was Q2DM1. Uit elke game gingen drie personen door naar de volgende ronde.. Hieronder de uitslagen van de voorrondes.

 

 

 


De volgende ronde.. Semi-finale..


Uit de vorige ronde kwamen de volgende fraggers door naar de semi-finales:

Poule 1: (RW)Argos, (100%)Blyker, (GrG)SpAdE
Poule 2: (RW)Tumult, Kouwe (PrK), (DC4)V!C
Poule 3: (oL)Rufus, ">Dizzy(DW), Hitman (PrK)
(X-it stapteuit the of compo, dus Trellian(aTm) mocht door.. Maar omdat hij het gebouw had verlaten om te gaan stappen skipte Hitman(PrK) automatisch in de halve finale)
Poule 4: (oL)Iceball, Cardassius(RW), Psycho(DW)
Poule 5: (PK)Intruder, Crazy Cow, (WOG)Magic
Poule 6: (DrM)Gedrain, MacaW, (GrG)Rat

De semifinale bestond uit drie games van elk 20 minuten.. Er werd gevochten in de map Q2DM3.. Dit vonden (100%)Blyker, (DrM)Gedrain en (RW)Cardassius wel leuk.. Zij voelen zich thuis in deze map.
De rest vond het nit zo leuk.. :) (RW)Tumult was bibberig en (oL)Iceball stond nog stijver van angst.. Maar het was nou jouist hij die uitblonk.. In de laatste 45 seconden haalde hij een stuk of 10 kills met zijn railgun! De laatste game werd halverwege stopgezet, omdat er een speler uit geraakte.. Vandaar twee screenshots..

 

 


De finale..


De mensen die na de semi-finals door gingen naar de finale waren: (RW)Argos, (100%)Blyker (had net 2 deaths minder dan (RW)Tumult!),  (oL)Iceball, (PK)Intruder, onze eigen (DrM)Gedrain en (oL)Rufus..

Het gevecht vond wederom plaats in de DeathMatch map der maps, Q2DM1..
En wat voor een finale..
De laatse 5 minuten ging (PK)Intruder wel heel ruig om met zijn rail .. Hij had aardig wat controle over de arena.. Maar het mocht niet baten.. De man die zichzelf de DRoME 7 Quake 2 ruler mag noemen en naar huis gaat met de eerste prijs was (oL)IceBall.. Geen geluk, gewoon regeren die handel.. Hij liet zien dat hij heer en meester was op DRoME 7..

Will he be the no1 fragger op DRoME 8?? We zullen zien..

DROME 7 NEED FOR SPEED 3 COMPO


Op zondag werd de racing compo in Need for Speed 3 gehouden.. Er werd 1 enkele voorronde gehouden, meteen gevolgd door een finale, vanwege tijdgebrek, veroorzaakt door netwerkproblematiek.

Om zeker te zijn dat elke speler evenveel kans had op de eerste plaats, zonder last te hebben van anderen of onverhoopt vertraging van het netwerk, bestond de finale uit time-attacks.. Elke speler speelde dus alleen, op zijn eigen PC om de snelste tijd te halen..

Weer een overduidelijke winnaar op DRoME 7 kwam naar voren.. Hij liet de anderen ver achter zich en won de competitie.. Zijn naam was Helien.. Hij scheurde zich in zijn bolide een weg naar het Logitech Wingman Formula 1 force feedback stuurwiel, gesponsord door Logitech..

Tweede prijs ging naar Thailz (?).. hij won een Labtec PC subwoofer speaker system, gesponsord door Hastec..

Derde plaats was voor de Half-Life guru KR.Fluffy.. Hij kreeg de Logitech Wingman extreme joystick..