image
Currently visiting:
Drome.nl :: Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Drome Algemeen
 LAN Parties
 Relaxion 4 - CENTER PARCS 19 t/m 26 november 2007
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

EdwinB
New Member

19 Posts

Posted - 10-09-2007 :  23:25:44  Show Profile
In november wordt alweer de vierde editie van Relaxion gehouden. Relaxion is redelijk uniek in zijn soort, deze LAN-party is namelijk verdeeld over 12 bungalows in het Center Parcs park "De Huttenheugte" in Drenthe.

Lan info
De 4e editie van Relaxion zal gehouden worden van 19 t/m 26 november 2007 voor de week bezoekers en van 23 t/m 26 november 2007 voor de weekeind bezoekers. De deuren van de bungalows zullen zowel op de maandag als op de vrijdag vanaf 17:00 uur open staan voor hun tijdelijke bewoners.

Relaxion zal gehouden worden t/m 26 november, echter zal om 10:00 uur de bungalow schoon opgeleverd moeten worden, er kan gedurende de rest van deze dag nog wel gebruik gemaakt worden van alle andere faciliteiten (bijvoorbeeld het zwembad) op het park.Locatie
Relaxion zal deze keer net als Relaxion 3 gehouden worden in Center Parcs park "de Huttenheugte" in de provincie Drenthe. Ook dit keer is gekozen voor de ruime 8-persoons bungalows. De bungalows zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (incl magnetron en koelkast) en een sfeervolle open haard.
Elke bungalow is groot genoeg om met 8 personen gezellig te lannen en te relaxen.

Ook de zeer uitgebreide Market Dome met daarin diverse horeca en sportvoorzieningen, en het fantastische subtropische zwemparadijs mogen niet vergeten worden. Net als tijdens Relaxion 1 en 3 hebben we het voordeel dat de bungalows die we tot onze beschikking hebben erg dicht bij de Dome liggen, dus geen lange wandeltocht voor een paar baantjes zwemmen of een hapje eten zoals tijdens Relaxion 2.Netwerk & servers
Het netwerk is de grootste vernieuwing op deze Relaxion. In samenwerking met [URL=http://www.pearnetworks.nl]Pear Networks[/URL] bieden wij alle deelnemers koper gigabit aan. In elke bungalow zal een 24 poorts gigabit switch (3Com, HP of DELL) komen welke middels 2 gigabit glasvezel met de backbone (BigIron 4000) zal worden verbonden.

Internet
Voor zover nu bekend is zal er helaas geen internet beschikbaar zijn tijdens Relaxion 4, mocht hier toch nog iets voor te regelen zijn dan zullen wij deze mogelijkheid zeker benutten. Hierover wordt dan echter nog een newspost gemaakt.

Compo's
Zoals het er nu uitziet zullen er geen competities door ons georganiseerd worden, natuurlijk is een ieder vrij om zelf iets op te zetten, zij zullen hiervan dan bekendheid kunnen geven middels het intranet en IRC welke aanwezig zullen zijn op Relaxion.

Catering
Daar iedere 8 personen een eigen bungalow tot hun beschikking hebben zullen wij hiervoor geen voorzieningen verzorgen. Iedereen is vrij om mee te brengen wat hij zelf lust. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om in de Market Dome te gaan eten, hier zijn diverse gezellige restaurantjes aanwezig.

Kosten
De kosten voor Relaxion zijn ongewijzigd ten opzichte van Relaxion 3, de prijzen zijn dan ook als volgt:

Weekend (vrijdag 23 t/m maandag 26 november): � 90,00
Week (maandag 19 t/m maandag 26 november): � 135,00

De kosten dienen vooraf zo spoedig mogelijk na inschrijving voldaan te worden op 1 van onze rekeningnummers welke vermeld zullen worden op uw bevestigingsmail. Vooruitbetaling is verplicht. Aan de deur betalen zal wederom NIET mogelijk zijn.

Inschrijven
Inschrijven voor Relaxion 4 kan op: http://relaxion.gameparty.net/index.php?page=inschrijfmenu

Extra's
Fantastisch relaxed evenement welke je niet mag missen. Van vorige Relaxion evenementen zijn mooie verslagen geschreven, welke je hier na kunt lezen:

RelaXioN 1: http://www.lanparties.nl/laninfo/info/1176/
RelaXioN 2: http://www.lanparties.nl/laninfo/info/1566/

Ook zijn van alle voorgaande edities vele foto's te vinden, klik hiervoor op de volgende link: http://relaxion.gameparty.net/index.php?page=media

Mocht je nog meer informatie willen, of nog vragen hebben kijk dan eens op http://relaxion.gameparty.net of join #relaxion op Quakenet.

http://www.fragvalley.nl

Edited by - EdwinB on 10-09-2007 23:48:10
   Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Drome.nl :: Forum © Drome Go To Top Of Page
Generated in 0,17 sec. Snitz Forums 2000