image
Currently visiting:
Drome.nl :: Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Drome Algemeen
 LAN Parties
 RelaXioN 3 : 5 t/m 12 maart 2007 CENTER PARCS
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

EdwinB
New Member

19 Posts

Posted - 08-01-2007 :  20:12:40  Show Profile
Lan in Spotlight: RelaXioN 3

Lan info
De 3e editie van RelaXioN zal gehouden worden van 5 t/m 12 maart 2007 voor de week bezoekers en van 9 t/m 12 maart 2007 voor de weekeind bezoekers. �De deuren van de bungalows zullen zowel op de maandag als op de vrijdag vanaf 17:00 uur open staan voor hun tijdelijke bewoners. Op maandag 12 maart om 10:00 uur �s ochtends is het feest voorbij. Op dat tijdstip moeten alle bungalows schoon opgeleverd worden aan Center Parcs. Op deze dag mag je verder nog wel gebruik maken van alle andere faciliteiten van het park (bijvoorbeeld het zwembad).

Locatie
RelaXioN zal dit keer gehouden worden in Center Parcs park "De Huttenheugte" in de provincie Drenthe. Ook dit keer hebben wij gekozen voor de ruime 8-persoons bungalows welke qua indeling gelijk zijn aan de bungalows op "Het Meerdal" De bungalows zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken (incl. magnetron en koelkast) en een sfeervolle open haard. Elke bungalow is groot genoeg om met 8 personen gezellig te lannen en te relaxen. "De Huttenheugte" biedt verder ook een zeer uitgebreid dome met daarin diverse horeca en sportvoorzieningen, natuurlijk mag het fantastische subtropische zwemparadijs ook niet vergeten worden.

Net zoals op RelaXioN 1 hebben we het voordeel dat de bungalows die we tot onze beschikking hebben erg dicht bij het dome liggen. Dus geen lange wandeltocht voor een paar baantjes zwemmen of een hapje eten zoals tijdens RelaXioN 2. Ook zal het deze keer toegestaan zijn een enkele auto bij de bungalow geparkeerd te hebben staan. Meer parkeerplaatsen liggen op korte loopafstand van de bungalows.

Netwerk & servers
Het netwerk zal ook dit keer weer door onszelf verzorgd worden. Elke bungalow krijgt een 24-poorts 3COM 3300 10/100 megabit switch welke middels gigabit glasvezel aan een 3COM 9300 core-switch verbonden zal worden. Een supersnel netwerk is dus gegarandeerd. Het meebrengen van eigen servers is dan ook geen probleem. Heb je een server met een 1000-base SX aansluiting dan kan deze in de bungalow van de organisatie direct op een core-switch worden aangesloten (zolang de voorraad SX poorten strekt).

Internet
Voor zover nu bekend is zal er helaas geen internet beschikbaar zijn tijdens RelaXioN 3, mocht hier toch nog iets voor te regelen zijn dan zullen wij deze mogelijkheid zeker benutten. Hierover wordt dan echter nog een newspost gemaakt.

Competities
Zoals het er nu uitziet zullen er geen competities door ons georganiseerd worden, natuurlijk is een ieder vrij om zelf iets op te zetten, zij zullen hiervan dan bekendheid kunnen geven middels het intranet en IRC welke aanwezig zullen zijn op RelaXioN.

Catering
Aangezien iedere 8 personen een eigen bungalow tot hun beschikking hebben zullen wij hiervoor geen voorzieningen verzorgen. Iedereen is vrij om mee te brengen wat hij zelf lust. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om in het dome te gaan eten, hier zijn diverse gezellige restaurantjes aanwezig.

Kosten
De kosten voor RelaXioN zijn als volgt:
- Weekend (vrijdag 9 t/m maandag 12 maart) : � 90,00
- Week (maandag 5 t/m maandag 12 maart) : � 135,00

De kosten dienen vooraf zo spoedig mogelijk na inschrijving voldaan te worden op 1 van onze rekeningnummers welke vermeld zullen worden op uw bevestigingsmail. Vooruitbetalen is verplicht. Aan de deur betalen zal voor RelaXioN 3 wederom NIET mogelijk zijn.

Ik zou zeggen schrijf je nu nog in op http://relaxion.gameparty.net

Extra's
Fantastisch relaxed evenement welke je niet mag missen. Door GameParty zijn van de vorige edities mooie verslagen geschreven welke je kunt nalezen op:
RelaXioN 1: http://www.gameparty.net/bezoekers/verslagen/1176
RelaXioN 2: http://www.gameparty.net/bezoekers/verslagen/1566

Tevens kun je op onze website ons media-archief raadplegen met veel foto's en een uitzending van "Rutger leert stappen" welke is uitgezonden op TV Rijnmond. Ons media-archief is te vinden via: http://relaxion.gameparty.net/index.php?page=media

Mocht je nog meer informatie willen, of nog vragen hebben kijk dan eens op http://RelaXioN.gameparty.net of join ons channel (#RelaXioN) op Quakenet.

http://www.fragvalley.nl

Edited by - EdwinB on 08-01-2007 20:15:38

NERDsFist
Drome junior


207 Posts

Posted - 18-01-2007 :  12:16:01  Show Profile
Klinkt wel relaxed. Wat wordt er zoal gespeeld?

Drome 13: seat 1153
Go to Top of Page

The Best
New Member

8 Posts

Posted - 18-01-2007 :  21:18:46  Show Profile
als je ff leest zie je dat er niks nog georganiseerd is qwa compo
Go to Top of Page

The Best
New Member

8 Posts

Posted - 18-01-2007 :  21:50:06  Show Profile
ff ad on.
het ziet er wel super geinig uit hoop dat het wel iets meer mensen dan 56 word
dus allemaal aanmelden
Go to Top of Page

NERDsFist
Drome junior


207 Posts

Posted - 22-01-2007 :  11:35:49  Show Profile
ik speel liever geen compo. Ik freelan en doe graag een potje BF.
56 ligt geloof ik al vast aangezien de huisjes al gereserveerd zijn.

Drome 13: seat 1153
Go to Top of Page

EdwinB
New Member

19 Posts

Posted - 23-01-2007 :  21:45:08  Show Profile
UPDATE

Sinds de aankondiging van RelaXioN 3 zijn er een aantal belangrijke zaken gewijzigd waar we aandacht aan willen geven:

- RelaXioN 3 gaat GEGARANDEERD DOOR !!!!
- Het aantal deelnemers is aangepast naar maximaal 56 (totaal 7 bungalows)
- WIl je nog mee schrijf je dan in en betaal meteen. Betalingen dienen namelijk v��r 2 februrari door ons ontvangen te zijn.

Op moment van spreken zijn er nog diverse plaatsen vrij in week en weekend bungalows. Ook kun je nog een complete 8-persoons bungalow boeken (week of weekend).

Kijk dus voor meer informatie op http://relaxion.gameparty.net
Wil je mee schrijf je dan direct in en maak dan gelijk je betaling in orde!

http://www.fragvalley.nl
Go to Top of Page

EdwinB
New Member

19 Posts

Posted - 14-02-2007 :  00:07:12  Show Profile
UPDATE 2

De laatste periode is het verrassend goed gegaan met de inschrijvingen en betalingen. Na het terugzakken naar 7 bungalows hebben we er alsnog een achtste bij geboekt om de laatste extra aanmeldingen alsnog onderdak te kunnen bieden. Uiteindelijk gaan we er dus met 64 man een groot feest van maken!

Op dit moment zitten we vrijwel volgeboekt, MAAR er zijn nog een aantal plaatsen waaronder 3 plekken in bungalow 972. Je kunt dus nog met 2 vrienden een weekend naar RelaXioN 3 komen!!!

Zie je dit wel zitten, schrijf je in via http://relaxion.gameparty.net/index.php?page=inschrijven en maak als een speer je betaling in orde.

http://www.fragvalley.nl
Go to Top of Page

Arfman
Drome Founder


1876 Posts

Posted - 16-02-2007 :  20:15:11  Show Profile
Supertof idee. Ik denk dat wij, als Drome, zo'n 6 jaar geleden het hier al over hebben gehad. Conclusie was (volgens mij) destijds dat het supercool zou zijn, maar dat de voorbereidingen die nodig waren ten koste zouden gaan van de grote Drome's, en dat wilden we niet.

Desalwelteplus: een supergaaf idee, en misschien zie je ons ooit nog wel op zo'n LAN

Drome Competition Organiser.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Drome.nl :: Forum © Drome Go To Top Of Page
Generated in 0,17 sec. Snitz Forums 2000