image
image
Currently visiting:
Drome.nl :: Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Drome Algemeen
 Mededelingen / Announcements
 Drome 10 reserveringen
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rx2
Drome Crew


41 Posts

Posted - 24-03-2003 :  00:58:03  Show Profile
Het heeft even geduurd, maar de zaken zijn helemaal rond, dus kunnen de reserveringen voor Drome 10 - Digital Funk van start gaan! De datum die we hiervoor vastgesteld hebben is 1 April (En als je je afvraagt of dit een grap is, raad ik je aan gewoon op 1 April op onze site te kijken en die reservering te plaatsen).

Naast de aankondiging van de reserveringen ook wat verdere feiten over Drome 10. Allereerst hebben we vanwege de enorme belangstelling en het grote succes van Drome 9 besloten om ca. 500 gamers meer te kunnen huisvesten, Drome 10 gaat dus plaats bieden aan maximaal 2000 bezoekers. Vanzelfsprekend gaat dit niet ten koste van ruimte, de tafel-opstelling is vergelijkbaar met vorig jaar. Een compleet floor-plan volgt binnenkort.

Ook dit jaar zullen er weer competities gehouden worden, in Halflife Counterstrike, Quake 3 TDM, Unreal Tournament 2003, Medal of Honour, Return to Castle Wolfenstein en Warcraft 3, met leuke (geld)prijzen voor de winnaars. Verdere faciliteiten zijn o.a. de filmzaal, uitgebreide (en hopelijk snellere :) catering tegen zeer redelijke prijzen, slaapzaal, etc.

Nieuw dit jaar is de uitgebreide chill-area, die nog volop in ontwikkeling is. Naast tal van 2- en 3-zitsbanken zal deze hoek voorzien zijn van allerlei vormen van vermaak. Teveel willen (en kunnen) we daar nu nog niet over vertellen, maar dat het een heel aardige toevoeging zal zijn aan het geheel is zeker.

Hoewel we geprobeerd hebben de entreeprijs te handhaven op 30 euro blijkt dit niet haalbaar te zijn. In de anderhalf jaar sinds Drome 9 zijn tal van zaken in prijs gestegen, daardoor zijn wij genoodzaakt de entreeprijs minimaal te verhogen, deze is voor Drome 10 vastgesteld op 35 euro.

Voorafgaand aan de reserveringen is het (net zoals voor Drome 9) handig om zoveel mogelijk in groepen te reserveren. Verzamel nu alvast alle gegevens van iedereen in je groep (volledige naam en WERKEND emailadres) en de totale entreesom, zodat je die direct na de reservering in 1 keer kunt overmaken. Op die manier kun je ook het snelste plaatsen uitzoeken, dit kan immers pas NADAT de volledige betaling bij ons binnen is.

Een dezer dagen zal ook de Drome 10 sectie geopend worden, waar uitgebreidere informatie te vinden zal zijn (o.a. wat je wel/niet mag neenemen en aansluiten, etc).

Dus mensen, tot 1 april! En kijken of we deze server onderuit kunnen brengen! :)

Edited by - Rx2 on 24-03-2003 00:59:29
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Drome.nl :: Forum © Drome Go To Top Of Page
Generated in 0,06 sec. Snitz Forums 2000