PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage

Δ Belangrijke info Drome Ameland   5 april 2010
TIME UNTIL DROME 14 (speciaal voor Kecin):

Graag wijzen we je op een aantal belangrijke zaken betreffende Drome Gameland.

OVERTOCHT EN AANKOMST
Als je je auto in de haven parkeert en de overtocht te voet maakt, is het belangrijk dat je je bagage en computer handzaam verpakt. Dit jaar is het voor ons niet mogelijk om bagagevervoer vanaf Holwerd te organiseren, dus zorg dat als je te voet overgaat, dat je niet teveel spullen meeneemt. Steekkarren e.d. worden door WPD niet toegelaten. Ze accepteren wel karretjes maar dat gaat meer om fietskarren/bolderkarren. Het beste kan je dus zaken verpakken in tassen.

Wanneer je om 17:30 of 19:30 de overtocht maakt, zal er bij aankomst in Nes wel een bestelbus klaar staan voor het vervoer van bagage en kun je gratis gebruik maken van busvervoer van Ariva. Op andere tijdstippen zijn kosten voor vervoer voor eigen rekening, bijvoorbeeld via taxi of bus (lijn 130).

Bij aankomst op vrijdag is er gelegenheid om op eigen kosten te eten in het hotel. Het Dromeburger menu in het hotel kost 6,75 euro. Uiteraard zijn alle andere ontbijten, lunches en diners inclusief.

INCHECKEN EN VERBLIJF
Wanneer je aankomt in het hotel kun je inchecken aan de balie van het hotel. Je zal dan ook per kamer 1 sleutel ontvangen. Je kan je computerapperatuur direct naar je plek in de zaal brengen. Je andere spullen kun je naar je hotelkamer of appartement brengen.

Tijdens het evenement krijg je een consumptiekaart waarop de gebruikte consumpties worden afgestreept. Deze consumptiekaart goed bij je houden, bij verlies kost dit 50 euro! Aan het eind van het evenement kun je deze afrekenen.

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te gebruiken in de zaal en het cafe.

VERTREK
Het evenement zal zondag om 16:00 afgelopen zijn. Vanaf 16:30 tot 17:15 is er gelegenheid om je bagage af te geven bij de bestelbus voor vervoer naar de haven. Vanaf ca. 17:00 zal er gratis busvervoer van Ariva klaar staan bij het hotel. Deze bus vertrekt om 17:30 naar de haven. Zorg dat je op tijd bent, de bus wacht niet! De boot vertrekt om 18:30 vanuit de haven.

TOT SLOT
We zullen er weer een fantastisch evenement van maken. Ben je desondanks ontevreden over iets, schiet dan gewoon iemand van de crew aan en dan komen we er vast uit.

Een goed weekend toegewenst en GAME ON!


Reacties op dit artikel  image

Apollo6 april 2010, 12:59   
Q: Mag je op de late boot wel flink wat handbagage meenemen?
Slaapspullen + PC / TFT zal samen toch een flinke kist / doos worden?
Doen ze daar niet moeilijk over?

A: Nee doen ze niet moeilijk over. Je betaalt voor de overtocht, dus ook voor de bagage die je meesleept. Ik heb nog het verhaal ook voorgelegd aan WPD en die bevestigden het en gaven ook aan dat het qua tijd voor het erop/eraf komen geen probleem moet zijn.

Mart!6 april 2010, 15:21   
ad A: Slaapspullen in de vorm van slaapzak/luchtbed/kussen mag je thuis laten. Het hotel is voorzien van bedden, beddengoed, kussens en handdoeken.

Jeez6 april 2010, 15:27   
Ik voorspel grote drukte op de parkeerplaats bij het hotel...

Natalia6 april 2010, 15:40   
Ja, want we betalen toch al veel geld voor een VIP lan dus we zijn luie mensen.. :)

Jeez6 april 2010, 15:52   
Lui is een ding, maar ik heb voorlopig mijn buik vol van sjouwen (net verhuisd afgelopen weekend)

Daar komt bij dat je nogal lastig loopt met een grote tas kleding, games en kabelmeuk, een doos met +-10 kilo beeldscherm, een doos met +- 12 kilo PC en een PS3 onder je arm als je een rotte rug hebt.

En dan zeggen ze ook nog dat een steekwagen niet toegestaan is.
Auto dus. Scheelt me twee keer in en uitpakken.

Mart!6 april 2010, 16:06   
Jeez: Als je met de auto overgaat, is het verstandig een plek te reserveren op de boot!

xiric6 april 2010, 19:11   
de poll kan beter gereset worden denk ik :)

Jeez7 april 2010, 12:08   
Mart, dat heb ik twee weken geleden al gedaan joh :D
Bedankt voor de tip i.i.g

Kecin7 april 2010, 21:12   
Geile shit! Heb zoveel zin!


Plaats nieuwe reactie (de lengte is niet langer beperkt)

Je dient aangemeld te zijn met je persoonlijke naam & wachtwoord om een reactie te kunnen plaatsen. Gebruik de aanmeldingsmogelijkheid an de rechterzijde van de pagina.

Heb je nog geen eigen inlognaam? Klik hier.Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>