PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
   
PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage
Δ Drome 8 Partyreports

terug naar overzichtevenement detailsverslagenfoto archiefcompetitie uitslagen

Hier is-ie dan weer, het DRoME 8 partyreport van Arfman

Deze keer een andere kijk op DRoME dan voorheen, omdat ikzelf na DRoME 7 bij de crew hoor.

Opbouw


Voor mij begon deze DRoME op woensdag 12 juli, toen ik begon met opbouwen. De tafels en stoelen stonden er gelukkig al, dat was maandag en dinsdag al gebeurd. Tijdens het opbouwen leek het er al op dat alles van een leien dakje zou verlopen, want er gebeurde
iets wat nog nooit was gebeurd: het netwerk werkte meteen ! Alle kabels die we inprikten
gaven gelijk connectie. Dit is te danken aan de goede spullen van Intel Benelux en de goede hulp die we van Intel mochten ontvangen in de vorm van een consultant die woensdag en vrijdag aanwezig was om ons te helpen de netwerkapparatuur optimaal te krijgen. Thanks alot Intel ! Quinfox Automatisering zorgde voor de perfecte kabels, lengtes van 75 meter gaven zelfs geen enkel probleem !

Vrijdag


Goed, de vrijdag waarop DRoME werd geopend. Mensen stonden al vanaf vier uur s middags te wachten. Om half zeven was het dan zover: de deuren werden geopend ! De instroom verliep redelijk vlot, doordat we vantevoren de meeste entreekaarten al verstuurd hadden naar de juiste personen. Om ongeveer 8 uur gingen de lichten uit en kon het gamen voor iedereen beginnen !

Doordat het netwerk en de stroomvoorziening onfeilbaar waren heerste er binnen de crew een relaxte sfeer. Er was zelfs tijd voor sommigen om even een potje te gamen !
Vrijdagavond/nacht verliep verder zonder problemen.

Zaterdag : Eerste Compos


Zaterdag en zondag waren de compodagen. Op zich verliepen de compos redelijk, maar we hadden wel wat meer initiatief van de aanwezige clans verwacht mbt. het spelen van wedstrijden. Nu moesten we zelf steeds weer omroepen dat bepaalde wars gespeeld moesten worden voor een bepaalde tijd, en daar hadden we geen rekening mee gehouden. Maar goed, de Quake 2, Quake 3 en UT compos verliepen goed, mede dankzij de enorme inzet van SiD & DMM. Zondag was de Counter-Strike compo dag. Deze verliep, op wat kleine incidentjes na, ook erg goed. Wel kregen we vragen waarom de halve finales en de finale niet op het bigscreen werden getoond. Het antwoord is simpel: als we dat zouden doen, en we zouden iemand chasen van clan A, dan kan clan B op het bigscreen zien waar die persoon zit. Dat is bij CS natuurlijk niet echt handig, daar het vooral op tactiek en verborgen blijven
voor de vijand aankomt.

Mijn eigen feestje..


Wat heb ik zelf veel gespeeld ? Errug veel Motocross Madness 2, echt een gaaf spel met al die stunts die je kunt uithalen. Je buurman digitaal op zn bek zien gaan met zn motor en hem daarna uitlachen is gewoon erg leuk :-)

Verder werd er veel geinternet, wat door onze sponsoren IntroWeb en Progress ter beschikking was gesteld. Op een probleem met de verbinding na (vrijdagavond) en een kleine
downtime van de proxyserver (zaterdagmiddag, tbv. herconfiguratie) werkte het perfect. Ik heb zelf de nieuwste Red Hat Linux gedownload met een snelheid van 300K per seconde. Das nog eens wat anders dan 7.5K thuis !

48 uur later.. afgelopen :(


Ook de reacties tijdens en na DRoME waren vrijwel allemaal positief. Het ClanBase forum en ons eigen forum stonden vol met reacties van mensen die het allemaal te gek vonden. Dit vinden we zelf natuurlijk ook leuk, daar doen we het tenslotte allemaal voor.

Thanx all!!


Hierbij wil ik alle bezoekers bedanken, voor alle positieve reacties, en voor het hartverwarmende applaus wat we aan het eind van DRoME 8 mochten ontvangen. Thanx a lot !

Niet te vergeten de sponsoren!


Verder wil ik alle sponsoren bedanken, zonder hen was DRoME 8 niet mogelijk geweest. Met
name wil ik hier Intel Benelux bedanken, met name Matty Bakkeren voor de uitstekende hulp bij het configureren van het hele netwerk. Ook Quinfox Automatisering (kabels), Introweb en Progress (Internetverbinding), Diamond Multimedia, Hastec, Logitech (prijzen voor competities

Rest mij nog maar 1 ding te zeggen: tot volgend jaar op DRoME 9 !

WWWHHHHHAAAASSSSAAAAPPPPP !!!! ;-)

Arfman.