PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
   
PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage
Δ Drome 6 Game Competities

terug naar overzichtevenement detailsverslagenfoto archiefcompetitie uitslagen

Op Drome 6 werden twee Diamond Monster 3d-II 12 MB kaarten ter beschikking gesteld door de Diamond importeur Hastec. Deze waren te winnen in een van de twee game-competities, De Quake2 competitie, en de Moto Racer competitie.

DROME 6 QUAKE2 COMPO - FFA DEATHMATCH


Deze compo was vooraf bekend. Iedereen kon dus al lekker oefenen.. natuurlijk waren de levels niet bekend.. Wel zo eerlijk.. Dat moest ook wel, want sponsor Hastec (Importeur Diamond Multimedia Producten) had twee VooDoo 2 12 MB kaarten ter beschikking gesteld als prijzen voor compo's. Een ervan was voor de DRoME 6 Quake 2 ruler.

Eerste ronde..


Deze bestond uit drie games. Er werd twintig minuten gefragged. Uit elke game gingen vijf personen door naar de volgende ronde.. Hieronder zie je de uitslagen van de voorrondes. Deze uitslagen hebben ook op het bigscreen gestaan.


De volgende ronde.. Semi-finale..


De semifinale bestond uit één game met alle sterkste vijf spelers uit de voorrondes. De nummers 1 tot en met 5 gingen door naar de big finals. De sterksten uit de voorronden bleken dus de volgende personen:

UqE Assassin
Gaheris
Helza
Hitman
Locotus
Loosecannon CRT
Pman
Priest
REBEL Redbull
Tailz
Theeneut
Twinkle

Spannend spannend .. De compo bracht de beste quakers van DRoME naar voren. Nouja.. De DRoME crew speelde zelf niet mee, maar.. Nee.. Geintje.. Let eens op hoe dicht de eerste drie bij elkaar zitten. Behold: de resultaten van deze semi-finale..
De finale..


Ojee.. Hell broke loose.. De vijf die hards, de vijf killah-bees, de vijf groten, de top vijf quake2 rulers gingen het uitvechten. De gehele compo was mee te zien op het bigscreen. Hierop werd steeds een speler in het veld gevolgd, liep de bigscreen player zelf (onzichtbaar) door het veld, of stond hij stil op een plek met veel actie. Met steeds weer de scores in beeld..
Wat een megakewle finale.. Er werd een half uur lang gefragt.. Het was echt retespannend.. Tot op het laatste moment was niet duidelijk wie de sterkste quake 2 speler op DRoME 6 was. Vele ogen waren met spanning gericht op het BigScreen.. En er kwam een winnaar.. Zie de uitslag van de DRoME 6 Quake 2 DeathMatch finale:
Helza!


Helza ging er vandoor met de Diamond Monster 3d Voodoo II 12 MB, gesponsord door Hastec! Hij kreeg de kaart, een plaque en de eer en een giga-applaus van de zaal.
Tweede en derde waren dus respectievelijk TheeNeut en Loosecannon CRT..

Volgende DRoME weer fraggen.. Wie bewijst dat Helza dan niet meer de DRoME Quake2 ruler is? Of bevestigd hij dan even dat het geen geluk was.. Who knows.. DRoME 7 will tell..

DROME 6 MOTO RACER COMPO


Surprise compo, Een compo die niet vooraf werd aangekondigd.. De compo moest voor iedereen te spelen zijn.. Moto Racer. En wel de bekende level Speed Bay.. Iedereen kan deze level spelen en iedereen maakt dus kans.. Dat bleek wel uit de inshrijvingen.. maximaal 42.. Dat werd gemakkelijk gehaald..

De voorrondes bestonden uit 6 rondes met elk 7 spelers. In elke game reed een organiser mee ter controle en voor op het BigScreen. Er werd 3 rondes geracet..
Op dit moment heb ik de uitslagen van deze en volgende rondes niet bij de hand, deze komen later in het uiteindelijke party-report terecht.

De finale..


Hier gaat het uiteindelijk om.. Wie zal de snelste en meest behendige speler zijn met Moto Racer op de SpeedBay baan.. De finale bestond uit 8 rondes racen..
Maar opeens wilde Moto racer niet meer.. het spel dan.. Niet met meerdere spelers, niet met twee.. helemaal niets.. In overleg met de spelers, na een aantal keren het spel te proberen, werd een oplossing gevonden over hoe verder gestreden zou worden.. Er stond namelijk een VooDoo 2 op het spel..
De grote finale werd uiteindelijk verreden tussen Ice Me en Marshall Q..
Beide spelers begonnen goed.. Tot Ice Me een foutje maakte die hem op een achterstand bracht.. Het was voor hem wachten op een fout van Marshall Q.. Deze fout maakte hij ook.. Een degelijke fout zorgde ervoor dat Marshall Q bijna helemaal tot stilstand kwam en Ice Me rustig de race uit kon rijden zonder al te veel risico's te hoeven nemen..
Aanschouw de uitslag op het BigScreen:
Ice Me!!


Gefeliciteerd Ice Me!
Hij kreeg de eer, een plaque en natuurlijk de Diamond Monster 3D2, gesponsord door Hastec. Marshall Q kreeg de tweede plaats en de bijbehorende plaque..
Leuk detail is dat Ice Me alle rondes speelde zonder joystick.. Gewoon met het keyboard bleek hij de beste Moto Racer van DRoME 6..