PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Plaatsen uitzoeken & Betalingen voldoen   25 juni 2006
De toegangspasjes zijn gemaakt en worden morgen verstuurd naar iedereen die zijn of haar reservering volledig betaald heeft.

Om te voorkomen dat je op Drome toch nog in de wachtrij moet gaan staan voor de probleembalie moet je wel zorgen dat je een PLAATS gekozen hebt. Heb je nog geen plaats gekozen, ga dan nu naar maak/bewerk reservering, en naar je Drome 13 reservering toe. Daar kan je (als je betaald hebt) plaatsen kiezen.

Heb je nog NIET (volledig) betaald? Doe dit dan alsnog. Regel de betaling VOOR VRIJDAG 30 JUNI, dan krijg je de toegangspassen nog thuis gestuurd. Betaal je toch later, dan moet je je pasjes afhalen bij de probleembalie op Drome (vanaf 16:00 geopend op vrijdag 7 juli). De betalingen worden t/m dinsdag 4 juli verwerkt. Als je dan nog niet betaald hebt dan moet je op Drome zelf betalen bij de probleembalie.

Dus, wil je op Drome snel naar binnen:
  • Regel openstaande betalingen voor vrijdag 30 juni,
  • kies je plaats in de zaal.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>