PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Nieuwe sponsor voor Drome   23 maart 2011
Dit jaar mogen we tijdens Drome 15 de firma Dutch-Shape welkom heten als nieuwe sponsor.

Dutch-Shape is een bedrijf wat zich bezig houdt met de ontwikkeling en productie van grote complexe structuren die gebruikt worden in onder andere de vliegtuigindustrie. Zo hebben ze bijgedragen aan de Airbus A380, de A400M en zijn ze ook bezig met de ontwikkeling en productie voor onderdelen voor de Joint Strike Fighter, ofwel de F35.

Welke competitie Dutch-Shape gaat sponsoren zal nog een verassing blijven, maar ook voor deze competitie zullen er zeer gave prijzen zijn.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>