PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ The king is dead...   10 november 2001

....hail to the king!

LeechFTP is niet meer, is EOL, hardstikke dood. Maar de makers van LeechFTP hebben niet stilgezeten. Het is een poos stil geweest maar deze week ontvingen we dan het verlossende bericht: BitBeamers is uit!!

Gooi nu WS_FTP, LeechFTP, WinCommander van je systeem, dit is geen vraag maar een bevel. Download BitBeamer en je wil niet meer anders. Local, FTP, FXP of HTTP. BitBeamer kan het allemaal aan. Syncen? No problem! We hebben hem nu een beetje getest, en het werkt lekk0r!

Download BitBeamer op BitBeamer.comOh ja, als je toch bezig bent, gooi dan Download Accellerator er ook maar af, want BitBeamer is je nieuwe downloadmanager...


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>