PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Freelancer   30 maart 2003
Microsoft heeft inmiddels na jaren eindelijk het lang verwachte Freelancer op de markt gebracht. Freelancer is een echte spin-off van het bij de old-sk00l gamers bekende privateer. Een game uit de wing-commander serie die in plaats van strakke missies vrije handel en keuze in missies en een vrij te verkennen universum toevoegde (zoals we dat uit het nog oudere elite kennen). Freelancer kent ook al deze elementen en voegt daar ook nog eens een multi-player optie aan toe. Er zijn al genoeg reviews te vinden op het internet en deze zijn over het algemeen erg lovend. Maar als old-sk00l gamer moet ik daar toch iets aan toevoegen. WTF Microsoft ? Mouse gameplay in een Space sim ??? Hoe ziek kun je zijn ?? Maarja verder is ie wel ok, een demo kan je downloaden op de site van freelancer

Game On !


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>