PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Coolermaster sponsort Drome 15   23 maart 2011
Ook dit jaar kunnen we tijdens Drome 15 rekenen op de steun van Coolermaster. In het assortiment van Coolermaster vind je o.a. behuizingen en voedingen, maar ze ontwikkelen ook Gaming muizen, muismatten en andere gadgets voor de gamer van tegenwoordig. Kijk eens op de website van Coolermaster om een blik op hun assortiment te werpen.

Dit jaar zal Coolermaster de Call of Duty 4 competitie sponsoren met voedingen, muizen en de Power Fort

Wij danken Coolermaster alvast voor hun steun aan het evenement!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>