PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Reserveringen en Helpdesk sluiten   7 juli 2006
Vanaf nu zijn de reserveringen en helpdesk gesloten. Je kan met problemen rondom reserveringen / tickets / betalingen terecht op Drome bij de probleembalie welke vanaf 16:00 geopend is. Ook het plaatsen van nieuwe reserveringen is daar gewoon mogelijk.

Voor alle duidelijkheid, nogmaals de procedure m.b.t. het (tijdelijk) bezoeken van Drome 13 (dus zonder PC). Wanneer je het evenement wilt bezoeken, zul je aan de kassa per bezoeker 40 euro borg moeten betalen. Vervolgens krijg je een bezoekerscard en een polsband uitgereikt. Per blok van 4 uur, ingaande op het tijdstip dat je arriveert, betaal je voor het bezoek aan het evenement 5 euro. Wanneer je het evenement verlaat, zal de bezoekerscard gescand worden en zal afhankelijk daarvan een deel van de borg worden terugbetaald. Er is een mogelijkheid om te pinnen aan de kassa.

Nog enkele last-minute tips voor wat je mee zou moeten nemen naar Drome:

- STEAM UPDATES
- UTP bekabeling (lengte ligt eraan waar je zit aan een tafelblok, check hier)
- Laatste windows patches / servicepacks (windowsupdate.microsoft.com)
- STEAM UPDATES
- Laatste virus definities
- Restore / installatie cd's windows
- Drivers van je pc
- STEAM UPDATES
- Games geinstalleerd op je PC + de laatste updates (update uw STEAM)
- Geld / pinpas
- Toegangspasjes + Identiteitsbewijs
- Gezond verstand
- STEAM UPDATES

Vanaf 18:00 uur bent u allen welkom, maar denk eraan dat je plaats ook na 18:00 uur nog gewoon beschikbaar is, gezien de verwachte drukte rondom 18:00 uur.

Tot over een paar uurtjes!

PS: vergeet niet je Steam up te daten!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>