PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Napster verlamd!   27 juli 2000
Napster moet uitwisseling van alle met copyright beschermde muziek voor het weekeinde onmogelijk maken. Dat heeft een rechter in CaliforniŽ woensdag bepaald. Het bevel betekent een feitelijke sluiting van de MP3-uitwisseldienst, want op het overgrote deel van de uitgewisselde muziek berust copyright. David Boies, een van de advocaten van Napster, kondigde aan in beroep te gaan en opschorting van de sluiting te zullen vragen. Mogelijk wordt de zaak doorgevochten tot aan het Supreme Court, de hoogste rechtbank in de Verenigde Staten. Zo moet dan duidelijk worden welke verantwoordelijkheden internetbedrijven hebben bij copyrightbescherming.
bron: WebWereldReactie Drome Crew: AAAAAAAARRRRRRGGGHH!! ;-)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>