PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ UT bonus pack   26 februari 2000
Drie nieuwe skins, elf maps en een aantal relics zitten er in het gratis Bonus Pack voor Unreal Tournament. Je kunt het cadeautje van Epic MegaGames gratis downloaden.

In het Bonus Pack vind je zeven deathmatchmaps en vier CTF-levels. Drie maps zijn speciaal bedoeld voor zestien of meer spelers. Bovendien voegt de add-on drie nieuwe skins toe en krijg je zes extra relics: de Relic of Strength, de Relic of Regeneration, de Relic of Defense, de Relic of Speed, de Relic of Redemption en de Relic of Vengeance. Het wordt aangeraden ook even de laatste patch van UT te downloadenBron: Gamez.nlEpic's Bonus Pack Download (@CNet)

Laatste UT patch Download (@CNet)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>