PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Yes - It's a brand new look!   7 maart 2006
De site is in een geheel nieuwe vormgeving gestoken zoals je ziet. Dit jaar, 2006, is het jaar waarin Drome TIEN JAAR geschiedenis geschreven heeft door bij te dragen in de ontwikkeling van professionele langaming evenementen in Nederland. Gedurende deze periode hebben we bijna 10.000 gasten mogen bedienen op onze evenementen. Daarom vonden we het passend om het eerstvolgende evenement te presenteren in een geheel nieuwe en frisse look. Het resultaat daarvan zie je nu voor je!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>