PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ KPN Mxstream   16 januari 2002

Sinds woensdagmiddag 16 januari is het officieel dat KPN Mxstream de hoofdsponsor van Drome 9 zal zijn. We hadden een sponsor nodig die ons financieel kon bij staan en zich betrokken voelt bij onze doelgroep. En wie komt daarvoor meer in aanmerking dan KPN Mxstream?

Door deze positieve ontwikkeling mogen wij gebruik maken van een zeer exclusive dienst van KPN Mxstream. We zijn ontzettend blij de primeur te mogen hebben op het gebied van live streaming media (zo nieuw dat het nog geen eens een naam heeft :]), ontwikkeld door het KPN Mxstream Competence Center in samenwerking met KPN Research! Hiermee zal het gedurende Drome 9 mogelijk zijn om ons in de zaal te volgen met een streaming webcam en worden de games van onze competitie servers 'live' over het internet gebroadcast via windows mediaplayer. Nu kan je er toch nog een beetje bij zijn, voor het geval je onverhoopt de lan van het jaar moet missen..

Game On!


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>