PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Hardware stand op Drome 10   3 april 2003
Dit jaar zal er op Drome 10 een hardware stand zijn. En wel Perfect Systems, zij zullen het gehele weekend open blijven !
Perfect Systems zal een gevarieerd assortiment aanbieden, zoals grafische kaarten, harde schijven, geheugen, processoren, casemod artikelen, overclock artikelen, UTP kabels en niet te vergeten de spindels met CD-R's, en dit allemaal tegen lage prijzen.
Gedurende het weekend zal er, zo nodig, nieuwe voorraad worden gehaald uit het magazijn van Perfect Systems, zodat je ook op zondag nog terecht kunt voor artikelen. (mits deze nog voorraadig zijn in het magazijn, uiteraard).

Wil je echter zeker zijn dat je op Drome kunt kopen wat je hebben wilt, dan is dat mogelijk. In samenwerking met Perfect Systems is het mogelijk om binnenkort voor Drome 10 artikelen te pre-orderen, zodat je ze op Drome af kunt halen. Voordeel is dat je 100% zeker weet dat je die nieuwe 200GB harddisk op Drome kunt inbouwen, en je betaalt ook nog eens niet de transportkosten !

Tijdens Drome kun je bij Perfect Systems met contant geld maar ook met je PIN-pas betalen. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig als je technische vragen of problemen hebt met je PC, een soort PC-dokter dus.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>