PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Drome 10.5 ? Drome 11 ?    10 oktober 2003
Er zijn alweer enkele maanden voorbij sinds we Drome 10 hebben georganiseerd, en regelmatig worden we gevraagd wanneer de volgende Drome gehouden wordt. We hebben daar tot op heden nog niet veel over losgelaten, maar daar kunnen we nu verandering in gaan brengen :)

Drome 11 zal volgend jaar plaatsvinden, in de aanvang van de zomervakantie, op 2, 3 en 4 juli 2004 (let op: datum onder voorbehoud). Het event zal in grote lijnen vergelijkbaar zijn met Drome 10, dus wederom de lokatie Expo Center Hengelo, met ruimte voor een goede 2000 bezoekers, Game competities in de meest populaire games, relax area, catering, etc. Al datgeen wat jullie van Drome 9 en 10 gewend zijn, waarbij we jullie suggesties natuurlijk van harte nemen om het event te verbeteren waar mogelijk. Mochten jullie n.a.v. Drome 10 nog plus- of minpunten in gedachten hebben, dan vernemen we die graag via de 'geef evaluatie' optie in het menu.

Om jullie in de tussentijd te helpen omgaan met alle afkick verschijnselen zijn we ook aan het kijken of we nog een Drome Lite (10.5) ... (Lees verder)


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>