PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ SNEL BETALEN OF PLAATS WEG.   20 juni 2000
20 juni 2000 - 18:00 uur - Nog steeds is de lijst met mensen die de betalingstermijn dubbel en dwars overschreden hebben lang. Daar wij 1 week geleden iedereen erop gewezen hebben dat betalen z.s.m. moest plaatsvinden zijn we nu zover dat we plaatsen gaan vrijmaken voor de groep mensen die graag wil komen (en ook hiervoor wil betalen).

A.s. Vrijdag gaan we de niet betaalde plaatsen met een reeds lang verstreken betalingstermijn vrij maken voor andere geinteresseerden. Zie DEZE LIJST voor een overzicht.

Mensen die toch hun plaats willen houden dienen dus VOOR vrijdag het geld op onze rekening gestort te hebben. Dit is alleen mogelijk middels een telefonische spoedoverboeking op onze rekening, neem hiervoor contact op met de bank. Nogmaals onze gegevens: Rek.nr 3813.24.435 t.n.v. St. Langaming Drome Nederland te Almelo. De meeste banken vragen Fl. 15,- kosten voor een spoedoverboeking. Voor mensen waarmee per email/telefoon afspraken zijn gemaakt over een iets uitgestelde betaling geldt dat deze afspraken gewoon geldig blijven.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>