PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Day of Defeat 1.0b   30 januari 2001
Een niet nieuwe Half-Life mod, maar wel een die zeker de aandacht verdient is Day of Defeat. De omschrijving op de site van de mod zelf zegt genoeg over de mod:


"Day of Defeat is a realistic WWII Based Team play modification for Half-Life. The Player selection is set up similar to TFC's class system. Day of defeat will feature single player(eventually), and multi-player support"


Zelf hebben we het natuurlijk ook geprobeerd en het valt zeer goed in de smaak.. Mede door de omgevingsgeluiden en de stemmen die gebruikt worden om te communiceren waan je je bijna echt in de tijd van WO2.. De wapens zijn dan ook realistisch weergegeven en je hebt dus de nodige tijd nodig om te herladen. Het wapen wat je bij je draagt is afhankelijk van de classe die je kiest: vooralsnog zijn dat Sniper, Light Infantry, Assault Infantry en Heavy Infantry..
Bunnyhopping is afgelopen, want na een aantal malen springen ben je buiten adem en moet je even rustig aan doen. Even van een dak afspringen is ook af te raden en als je bloedt kan je beter even dekking nemen en jezelf voorzien van een verbandje.
We kunnen wel meer vertellen maar we zeggen je gewoon nog een ding: Zeker de moeite waard om te proberen!
Een screenshot voor een impressie
De official DoD site


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>