PHOTO : D17 Photo Gallery
MOVIES : D17 Intro | D17 Impressie
Nick:   Wachtwoord:  
imageimage


St. Langaming Drome Nederland is gestopt met het organiseren van grote langaming evenementen. Het laatste evenement in een lange lijn van grote (2000 deelnemers) evenementen in het Expo Center in Hengelo (OV) was Drome 13. Dit evenement is gehouden in juli 2006. Klik hier voor het inzien van de betreffende nieuwsberichten gepost op 10 juli 2006 en 21 juni 2006.

Drome heeft na 3 jaar afwezigheid een come-back meegemaakt in 2009, en jaarlijks kleinschalige luxe lanparties georganiseerd op Ameland.

In 2014 heeft Drome, na 17 jaren met heel veel plezier actief te zijn geweest in het organiseren van events, definitief haar activiteiten gestaakt.

Deze site bevat nog alle gegevens rondom de stichting Drome. Je kunt een kijkje nemen in het archief van alle evenementen, of bijlezen in alle andere aanverwante Drome informatie. Blader gerust rond via het menu links of post een bericht in ons gastenboek of het forum.

Δ Nostalgia !   7 oktober 2001
Velen van jullie zijn ooit, in een ver verleden, niet begonnen met een PC maar met een Commodore C64 en later de Commodore Amiga. Soms zou je willen dat je al die Amiga klassiekers nog een keer zou kunnen spelen op je PC. Dat kan ! Sinds enkele jaren bestaan er enkele Amiga emulatoren die vrijwel elke game/demo kunnen draaien. Het is zelfs mogelijk om een compleet Workbench (het Amiga OS) te installeren onder de emulator ! Onze vaste Dromebezoeker Godflesh maakte ons attent op zijn website, de grootste in de scene, met gigabytes aan abandonwarez voor de Amiga. Klassiekers als Lotus Esprit en Lemmings kun je nu weer spelen op je PC ! Klik hier om naar Amiga Emulation Nation te gaan.Ben je gek van gamemuziek voor de Amiga en C64? Check dan ook eens de site Kohina.com. Hier kun je via je mp3-player 24/7 luisteren naar een stream van oude gameclassics en muziek uit de demoscene.


Show original news items (most recent first)
Older newsitems >>>>